Een tussentijdse toets is een proefexamen met een examinator van het CBR.

Je gaat dan net als bij een echt examen 30 a 40 minuten rijden. Je kunt hiervoor niet zakken of slagen!! Na afloop bespreekt de examinator de gereden rit en de onderdelen waar nog aan gewerkt moet worden. Als je de bijzondere manoeuvres goed hebt uitgevoerd krijg je hiervoor vrijstelling voor het 1e examen. De spanning op het examen zal ook minder zijn omdat je nu weet hoe het in zijn werk gaat. De slagingskans na een TTT is groter. Daarom adviseren wij je om een TTT te doen. Om een toets te kunnen doen moet je eerst de rijschool machtigen om voor jou een toets te kunnen boeken bij CBR en te zijner tijd ook een examen.

Proefles

Bij een proefles ga je ongeveer 45 minuten rijden, je leert wegrijden / stilstaan / opschakelen (terugschakelen is lastiger, daarom verspillen we daar ook geen tijd aan) sturen en bespreken we daarna de proefles.

Lessen in de avond

Wij lessen overdag van 08:00 tot 17:00 en in de avond van 17:45 tot 19:15.
Omdat we niet elke avond lessen zijn er minder plekken beschikbaar dan overdag.
De lessen in de avond duren meestal 60 minuten of 75 minuten en kosten € 65,00 per uur.
Ons advies is wel om een aantal keer overdag te rijden omdat het examen overdag is, het is drukker (niet alleen in de stad maar ook met in en uitvoegen van de snelweg) en het is goed voor het verkeersinzicht omdat je veel meer verschillende verkeersdeelnemers hebt.

Tussentijdse toets

Hoe gaat het bij de Tussentijdse toets?

In onderstaand filmpje kan je zien hoe het eraan toegaat bij het CBR.

 Top